Bent u op zoek naar informatie die relevant kan zijn voor u of uw klanten?

Op deze pagina vindt u interessante content, zoals guides, de laatste updates in verband met licenties, en andere nuttige aankondigingen.

Zodra u een bestand aangevraagd heeft, bezorgt ons team u zo spoedig mogelijk het gewenste document. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Gids: Call Guide voor het genereren van leads

Met deze gids herkent u verkoopkansen en bent u in staat de sterktes van Windows Server 2022 over te brengen op potentiële klanten. Ontdek welke vragen u kunt stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de behoeften van de klant én hoe u aan hun bezwaren tegemoet kunt komen.

Infosheet: Klaar voor de toekomst met Windows Server 2022

In dit overzicht vindt u alles wat uw klanten willen weten voordat zij over stappen op Windows Server 2022. De innovaties en voordelen van Windows Server 2022 worden duidelijk opgesomd, evenals de onderscheidende sterktes van HPE.

Infosheet: Infrastructuur die klaar is voor de toekomst

Kom te weten wat de verschillende Windows Server 2022-versies inhouden en wat ze kunnen betekenen voor uw klanten. Met deze infosheet bent u in staat om de onzekerheden van uw klanten weg te nemen en duidelijk te maken wat HPE te bieden heeft.

EOL-communicatie:
Microsoft Windows Server 2019

Op 30 september 2022 bereiken de HPE ROK-licenties voor Microsoft Windows Server 2019 hun End of Life. Voor veel organisaties is dit dus het ideale moment om over te schakelen naar Windows Server 2022 en te profiteren van het verbeterde OS! Via de onderstaande knop kunt u het overzicht van stopgezette licenties vinden.

Ontvang nieuwe content als eerste in uw mailbox

Als eerste op de hoogte zijn wanneer we een nieuw document publiceren met interessante informatie? Schrijf u nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in uw mailbox.